Hva ser kundene når de søker etter din bedrift?

Ta kontroll over din informasjon på nettet

Kontroller at informasjonen nedenfor er korrekt

Skriv inn ditt navn og din e-postadresse så sender vi deg resultatet

Slik behandler vi dine personopplysninger fra dette skjemaet

Mange bedriftseiere har problemer med feil informasjon på nettet


Så mange som 37% av de kundene som søker etter bedriftsinformasjon på nettet velger bort bedrifter med feil informasjon, i følge en studie utført av YP.com. Så hvordan får du kontroll på din bedriftsinformasjon på nettet? Sjekk ut denne filmen om Nettsjekk - en tjeneste som kan hjelpe deg med oppdatering av din informasjon på alle de største nettsidene, fra ett og samme sted.

SPAR TID OG PENGER


Manuell oppdatering av bedriftsinformasjon er kjedelig og tar verdifull tid. Med NettSjekk gir vi deg et fleksibelt verktøy som gjør det enkelt å oppdatere, synkronisere, forbedre og overvåke virksomhetens informasjon på Internett.

Du kan også oppdatere åpningstider og aktuelle tilbud, og sørge for at de samme bildene dine vises på alle nettsteder. For deg betyr dette en økt tilstedeværelse på relevante søkemotorer og et forbedret lokalt søkeresultat, noe som kan bety en større kundebase.

HAR DU FEIL INFORMASJON PÅ NETTET MISTER DU TROVERDIGHET HOS KUNDENE


De fleste kundene søker etter informasjon på nettet før de handler. Det er derfor viktig å være oppmerksom på hvordan bedriften din ser ut på nettet. Tenk på Internett som en fysisk butikk der en fremtredende plass i hyllene gir økt salg av produktene dine.

Det kan høres voldsomt ut, men hvis bedriften din ikke blir funnet raskt og enkelt på nettet så eksisterer du ikke i kundenes bevissthet. Om bedriften din har feilaktig informasjon på nettet, velger kundene vanligvis et annet sted å handle.

Derfor er det bra å ha 100%

Ved å være synlig med riktig informasjon på nettets viktigste sider så rangeres din bedrift som mer troverdig. Og jo høyere opp du kommer i søkeresultatet, jo mer relevant og troverdig anses din bedrift å være. Resultatet blir at din bedrift synes bedre på søkemotorer som Google.Visste du at for eksempel Foursquare leverer sin data til Uber og at Waze får sin informasjon fra Google?

Med Nettsjekk kan du oppdatere og beskytte bedriftsinformasjonen din

Åpningstider
Kampanjer
Menyer
Med Gule Siders verktøy kan du enkelt oppdatere alle dine kanaler med riktig informasjon fra ett og samme sted. Du kan til og med låse informasjonen slik at ingen utenforstående kan gjøre endringer.